Followers

Saturday, January 22, 2011

hangout wif housemate

huh ya ampun,penatnye x terkata lah...al-maklumla smlm kan thaipusam so public holiday kan hehehe...yes cuti2 tapi sehari je pas jmaat ade clas + midterm lg....ahhh midterm,xmo ingat sal test...serabut2 huhuhu...okeyh continue da story td keyh,so....aku dgn dak2 umah aku da plan b4 cuti midsem break aritu nk kuar g jenjalan tyme public holiday smlm,so plan 2 menjadi la kan...2 yg syok gler2 + penat...mn x penat,ktowg gerak dri UNISEL pg dlm kul10...ktowg sewa kete,bese la kami ni student ahakzz x mampu nk beli kete sndiri kan so sewa kete je la 2 pown xda la mahal sgt bole la sbb ktowg tong2 minyak n byr sewa kete...yg pg ktowg 5 owg mieya,daya,pika,iman,aku...so b4 ni ktowg plan xnak tgk wayang just nk jenjalan area klcc,nk g aqua tapi tkt plak bajet lari kan...so last minit plan,ktowg plan g OU je,hehehe ONE UTAMA la kan kt area damansara 2...so,kebetulan ade cter baru bru kuar,ala mst korg tau kan cter ape hihihi opcos la KHURAFAT kan...


khurafat...perjanjian syaitan
khurafat mmg best ar,siyes x rugi pi tgk cter 2...mmg SERAM hihihi

so yg nk tgk cter 2 aku,mieya n daya,pika dgn iman tkt nk tgk sbb cter ala2 antu kan tapi bile dipujuk2 ktowg pown dpt la beli tiket cter khurafat...pas da beli tiket,kitowg g mkn dl,mule2 nk mkn MCD tapi tmpt plak xda,kitowg plak kejar mase nk tgk wayang sbb tiket msk kul12.45 so kitowg decide mkn KFC je la memandangkan xda la ramai sgt huhuhu...pas mkn bole lg ktowg ber-snap gambor dl hihi 2 da WAJIB bg aku utk bergambar...


kfc,nyum3

hah pas abes je tgk wayang,kitowg g men bowling plak tapi iman n daya x maen la sbb diowg ckp x pandai men bowling,hihihi it’s ok la pasni kene men jugak keyh hehehehe....mmg best gler ahhh dpt hangout dgn housemate aku sporting gler2 vavi nye


kaki pown nk snap kan hihihi


ni la housemate aku yg sporting abes

tetibe je aku tingin plak nk mkn BIG APPLE DONUT,so pas beli donut 2 ktowg trus shoot pg TAMAN METROPOLITAN,KEPONG smbil berpicnic dgn big apple donut hihihi...best lg tyme lepak kt sn,berangin gler2...ktowg lepak dpn tasik...smbil2 lepak 2 ktowg smpt lg bergambar hahahaha x abes2 bergambar kan...mn x nye da camera dpn mate mst la nk posing kan...nk di jdkan cter,time aku ngah lepak2 dgn dak2 umah aku,bole plak aku terjumpe dgn some1 ni...hahahaha jeng jeng jeng siapakah org nye????hihihi bkn lelaki la pompuan okeyh,name nye eikin,dak clas aku tyme dip dl...kebetulan dea ngah lepak2 dgn kwn2 dea jugak dkt je dgn tmpt yg ktowg lepak 2 so ape lg aku pown pggl la eikin...waaaa windu siot dgn cik eikin yg ‘rendah’ ni hehehe...jgn mara ye kin,aku gurau2 je...mn x nye last jmpe tyme konvo bln11 taun lps pas2 da x jmpe lg...so amik lg gamabr dgn cik eikin kte ni hehehe,cian eikin tyme ni bru bek demam...bru bek demam pown sempat lg ko mkn eskem kan dak kecik ni hahahaha...


big apple donut...cedap kan hihihi


housemate


hah ni la cik eikin....


jejak kasih sebentar bersama eikin hehehe


K.A.M.I


happy tyme


kaki lg


bintang-bintang


santai

da puas lepak n bergambar,ktowg g kg bru plak nk mkn chicken chop,perghh jaoh gler kan dri unisel pas2 g kg bru hahaha...kebetulan dak umah aku nk mkn chicken chop kt area kg bru,so  aku pown contact la kwn aku yg study kt UNIKL ni,jana kwn kolej aku tyme kt KPTM then dea smbg dip kt sn...so aku pown cntct jana n jmpe dpn campus unikl...hahaha lame seyh x jmpe jana,last jmpe tyme konvo jugak tapi ni lg agak lame,da 2 taun lbh x jmpe huh lame kan tapi ktowg still keep in touch la tyme 2,ne bole lupe kengkawan kan hihi...so jana dgn hubby dea,reeza...ktowg mkn dkt ‘THE SHIP’ ala2 dlm kapal tau...so even kejap,dpt jugak aku jmpe dgn ko ye cik jana oiii...mcm2 yg ktowg borak...then ktowg order mkn...ape lg western food la kan,aku order lamb chop,ntah ape la nk mkn lamb chop padahal x bole mkn nnt sakit pale...huh da tingin,aku order jela...


ni la best fwenz sy...jana


kwn2 saya


hurmmm cedap nue....


it's me hehehe...mkn tyme

afta mkn,kitowg trus shoot blek unisel....perghhh mmg gler2 vavi penat nye,smpai ostel dlm kul10.30....neway thanx to mieya,daya,pika n iman coz gler happy ahhh dpt kuar dgn korg sume...pasni kte plan hangout lg keyh..


pika n iman


bye2 kami da nk blek hihihi


KLCC...pemandangan di waktu mlm,cantek kan
so gambar yg laen,bole tgk kt fb keyh...hehehe penat la nk tulis,so sleeping tyme mood now,zzzzZZZZ...jmpe lg bye3...



2 comments:

Rash said...

^^ seronoknye die berjalan sana sini.. huhuhu.. teringat zmn study kt uitm sa dolu2.. skang dh tue dh ;p

idura zaini said...

rash : mmg best sgt2 dpt hangout dgn housemate,enjoy gler pasni da abes blaja mst windu kenangan ni kan...