Followers

Thursday, June 9, 2011

da love story

ehem ehem ehem happy ending,suke nye heeee...happy ending sbb kisah antara 2 hati kini menjadi 1 la,2 yg happy...sbb ari ahd bru2 ni,aku pg 3 kenduri,wahh amai nye owg kawen kan x penah2 aku attend kenduri kawen smpai 3 wedding dlm 1 mase,tapi sume tmpt dkt2 area rwg jugak so mmg dpt pg la...so mule2 pg wedding jiran dkt dgn umah aku,ank cikgu aziz kawen,name ny hazwany tapi ktowg kt tmn ni pggl wany je...da congrats wany,moga kekal smpai ke ahir hayat...so sweet la korg b2 hehehe,i like laa :)

 hazwany & hazlee

 then afta pg wedding jiran aku,aku pg wedding schoolmate aku plak,fizree..aku pg dgn lin & pai...ktowg kt skola pggl dea abg je,xtau la nape pggl abg kan tapi yg aku tau sume kwn2 aku pggl dea abg...so dlm amai2 kwn batch aku lelaki,ase nye abg la batch lelaki ktowg yg da kawen,b4 ni kwn2 pompuan aku yg da kawen,dah ade ank pown hehehe,congrats abg...yg turn aku,tgguuuuuu


fizree & atiah wedding

lepas pg wedding abg...aku,lin & pai gerak pg wedding rosmalini,senior skola aku...congrats kak rosma,sweet tgk akak hehehe makin chumil :)


rosmalini & rusdy

pai yg snap pix ni hehehe....





2 comments:

Aeti Amira said...

bestnya pegi banyak wedding!

idura zaini said...

hehehe tau xpe,x penah2 dlm seari pg 3 wedding...best kan