Followers

Monday, September 12, 2011

sekitar majlis perkahwinan nera

alhamdulillah sorg lg kwn skola aku menamatkan zaman ank dara,sape lg kalau bkn aznera...taun ni je ramai btol kwn2 skola aku kawen,kalau x kawen mst ade yg tunang...so utk nera & husband,selamat pengantin bru,moga bahagia hingga ke akhir hayat...cpt2 dpt bby pas2 bertambah2 la ank buah aku kan...next month kwn aku fara,insyaallah akan due...waaa congrats utk faradilla & hubby nye,mst ank kau comey kan,mcm mummy dea la hehehe...so layan pix wedding nera dl :)

mlm berinai wif nera n hubby

pasangan yg chumil kan

kwn2 skolaku...gang semekarian 2001-2005

peace

dri jaoh pown bole posing lg hehe

wif nera & hubby

wif nera & hubby again

gambar kenangan dgn kwn2 skola time wedding nera

me...lin...nera

gurl semekar

nera da selamat,next turn atol plak heeee

potong kek,yummy hehe

kami dgn cupcakes,sedap tau

b4 blek,kte snap pix byk2 dl hihi

msg2 dgn cupcakes nye

its me

acik...lin...me

apakah yg berlaku???


lokasi : rawang perdana

4 comments:

fadhdeela said...

seronok kalo dpt kumpul ngan kawan lama!!

idura zaini said...

hai fadheela,mmg seronok sgt2 expecially bile kwn2 skola kawen time tu la bru dpt jmpe kwn2 skola kan...

Aduka said...

comelnye cupcake..

idura zaini said...

hehehe comeykan cupcakes tu,cm syg je nk mkn