Followers

Sunday, November 20, 2011

jalan-jalan release tension

jln2 release tension bersama ain cikkimi smlm kt midvally mmg best...plan nk tgk wayang dgn ain da lame tapi asyik postpone je,so smlm bru dpt kuar same2...smlm tgk cter AKU BUKAN TOMBOY lakonan SHAHIEZY SAM,SYAMSUL YUSOF dgn SCHA AL-YAHYA...mmg terbaekk la cter tu,best giler lg2 abg sam berlakon tau hehehe...mule2 cter je da baut aku gelak besar dlm panggung,haha bkn ape sbb kelakar abes...so lepas tgk wayang,ktowg jln2 kt dlm mid tu skali bole jmpe chef riz plak,dea tgh buat demo masak2 bersama prego...aku pown tgk la kan hehe,bkn senang nk tgk secara LIVE kan...sedap giler bau chef riz masak tu,skali tu amik gambar jugak dgn chef riz haha jgn jeles tau,gurau2 je jgn mara ye...ni aku bg korg tgk pix tu






lepas tgk chef riz masak2,ktowg pown jln2 cuci mata,msk mph jln2 survey tgk ade camera fair,aku survey nk beli dslr la hehehe...then singgah masuk kt secret recipe,aritu mengidam nk mkn cake secret recipe x dpt smlm bru dpt hehe...tgh duduk kt dlm secret recipe,nk tau ktowg jmpe sape???hehehe jmpe dr fazley,yg motivator tu dgn family dea...so sweet je tgk family dr fazley,dr fazley nmpak sorg yg penyayang dgn ank2 dea...comey2 plak tu,sume pakai bju pink sweet je tpi sygg plak x smpt amik gambor...

choc indulgance...my fav cake hehe

2 comments:

TwIstiEs*meSti Mau* said...

memang xtension laa,,haha

idura zaini said...

hahaha x tension sbb dpt mkn chef riz masak