Followers

Friday, February 17, 2012

MUET

MUET MUET MUET....
terasa cuak sesangat ni,exam MUET semakin hampir
dushh amik kau idura,sila ready kan diri anda utk merapu meraban merepek smbil buat kerepek utk test speaking muet mggu dpn...HAHA
23/02/2012 speaking muet,adoiiii ape la yg aku nk merepek dpn examiner nnt kan...yg x bole blah,bile si 'pokcik' cll,mst nk suh aku speaking...haha xtau aku punye speaking berterabur bagai...bab2 speaking mmg agak lomah ckit yo al-maklum la english x bape nk pandai sgt tpi tang writing,reading dgn listening tu bole lg la nk buat...:)
mggu dpn test speaking utk muet,pastu mlm gerak pg singapore under subject dr.farahwahida utk subject interactive multimedia...bkn pg sje2,project telah menanti kami di USS...b4 pg USS,jom meng-geliatkan lidah utk ber-speaking HAHA

2 comments:

::contengan hati::)) said...

owh amik muet jugak,, yart nye 27/2 grr takot even untuk kali kedua opss

nur idura said...

aah 1st test speaking muet khamis ni,neves giler ni...1st tyme plak tu...x tau nk merapu ape