Followers

Friday, March 30, 2012

mggu final exam

skrg ni mggu final exam,so utk student unisel all da best for final exam & selamat menjawab kertas soalan dgn tenang...

so aku sepatutnye start paper 02/04/2012,paper web tpi ntah mcm mn jadual exam bertukar last minit & aku dpt tau ari isnin mlm yg 1st paper mule 29/03/2012 bersamaan smlm,ari khamis...so plan nk blek campus ari jmaat or sabtu tpi disebabkan jadual bertukar terpaksa la blek selasa mlm...da la x prepare ape2 utk exam 1st paper,bwk blek notes yg paper 2hb tu mmg terbaek la kan,tpi nasib sempat buat revison sbb mlm b4 nk exam esoknye ktowg still ade class lg n sir siap bg tips utk final exam...

so next paper 02/04/2012 paper web application...oh so scary lol sbb en poji ckp paper web 70% coding...haishh aku mmg x suke blaja coding2 ni buat serabot otak tpi kene jugak blaja sbb tu da skop dlm coursework study...nk x nk kene la amik jugak...lepas paper web,paper S.A.D 05/04/2012 pastu esok nye paper computer & network security plak,06/04/2012...last skali paper interactive multimedia,12/04/2012...hopefully dis sem,aku bole naekkan pointer & bole score sume subject utk sem ni...insyaallah

2 comments:

::cik asha:: said...

gudluck dura...insyaAllah boleh naik p0inter punye..=)

nur idura said...

aisha : gud luck utk aisha jugak...insyaallah hopefully mcm tu ler kan...aisha bile last paper