Followers

Monday, April 16, 2012

aktiviti cuti sem

oke cuti sem da start since aku da abes final exam khamis ritu,so cuti sem ni aku x bole dok umah goyang kaki sbb aku kene keje hahaha...bg sesetengah org,bile dgr perkataan 'KERJA' mst x suke kan tpi bg aku x sbb bile cuti lelama,aku ase bosan sbb xda keje sgt nk buat...mmg la dok umah,buat keje umah sbb itu mmg tugas aku kalau aku blek...lipat kain,angkat kain,jemur kain,basuh kain,sapu sampah,mop lantai dan yg seangkatan dgnnya mmg tugas aku ler kan...tpi aku lg suke pg keje sbb sblm2 ni pown,abes spm aku keje,time study kt kptm pown cuti 2 bln aku keje so da biase dgn keje...so cuti sem ni da ade tawaran keje,aku keje la hihihi

haaaa kebetulan tmpt aku keje tu,tmpt cikda aku amik test utk pg interview air asia sbb rules air asia kalau xda test score tu x bole pg interview,fuh mcm tu kan...kalau student U plak,kalau amik degree xda MUET  xbole nk konvo,haa kire mcm tu la...bos kt sn offer job sbb mmg aku mencari2 keje part time,alang2 da dpt baek aku amik kan...so arini 1st day aku masuk keje,company tu xda la besar sgt bole la,name company tu TOEIC (Test for English International Communication)...1st day keje,da dpt tugasan,mmg terbaekk woooo...tpi oke la sbb bos bg tugasan yg berkait dgn kos yg aku amik but its oke skung ni pown dlm process pembelajaran lg hihi...wish me luck

2 comments:

legend dark said...

boleh ka msuk degree xda muet

idura zaini said...

degree kene ade muet,depends pd tmpt u yg awk blaja la...mcm unisel b4 nk buat audit utk transcript kene ade result muet,xda muet x bole nk grad