Followers

Saturday, April 14, 2012

photoshoot pre-wedding & jln2

bru2 ni temankan ira buat photoshoot utk pre-wedding sbb ira nk kawen dlm bln8 ni,insyaallah moga2 sume nye berjalan dgn lancar..so mggu lps,kuar dgn ira pg the curve dl jln2 cri bju utk photoshoot then gerak pg area sunway giza nk beli belon...hihi comel je belon tu,warna warni,kelasss tau haha...

lepas dri beli bju,beli belon,ktowg gerak blek campus plak utk amik yana a.k.a senior a.k.a photographer utk ira hihi,niceee kan...so lepas amik yana,ktowg pg umah sewa ira utk bersiap n makeover ira...kau nmpak cantek sgt ira tyme tu,siyes comel tau hehe (ikhlas dri aty aku ni) :)....elok je nk buat photoshoot,bole plak ujan lebat kan,mmg terbaekk..da ujan,ktowg lepak kt pusat pelajar smbil tggu ujan benti...last2 ujan x benti,ktowg decide buat kt luar campus je,trus gerak pg bukit beruntung golf & country club...tmpt pown niceee jugak,santek wehhh ahaha...

so aku dgn si atyn jd PA yana haha tpi yana yg buat photoshoot utk si ira dgn ajis,aku dok buat photoshoot syok sndiri dgn si atyn hahaha,terbaekkk jugak kan..so layan la gmbr2 disebalik tabir pre-wedding ira dgn ajis ni ye,tpi x bole byk2 la sbb kang tuang empunya bdn mara aku plak haha
















ari selasa mggu lps,kuar dgn ira jugak tpi kali ni temankan ira cri umah sewa area shah alam sek 7 utk ira praktikal area sn...smbil2 cri umah sewa tu,jmpe si amoi kesayangan jugak hehe sape lg si nabila wafa a.k.a bell la hihi...terubat rindu oh jmpe si bell sbb da lame x lepak2 dgn bell...pg lunch dgn bell dkt kfc sek 7,wahhh thanx bell sbb blanje mkn kepci...lepas mkn antar bell blek opis then jln2 area uitm shah alam...oke time tu jakun ckit sbb terasa suasana campus tpi kan unisel tetap dihatikua haha,bkn ape 5 taun dok unisel,sygg woooo hihihi...lepas jln2 kt uitm,msk plak library shah alam,haaa tu pown aku jd jakun kejap sbb aku dgn ira 1st tyme msk sn,al-maklum ler xtau pown ade library secantek tu kan haha...lepas lepak2 kt library shah alam,gerak sek 7 blek sbb nk jmpe owner umah sewa yg ira nk menyewa tu,blek dri area umah sewa,amik bell kt opis then gerak g mcd plak haha semata2 nk mkn horlick mcflurry yg bru kuar tu hihi,nnt kempunan plak kan hoho...oke enjoy dis pix










having a gud day wif them...i love u guys,friends for eva :)



entry khas utk kwn2 ku : nur munirah & nabila wafa



4 comments:

Belle Membebel said...

Ehehehe. Ade jugak name aku terselit sini. Syg kau banyak2 ! :)

Cik Ira BamBam said...

tq tq tq!sayang ko ngn bell jugak!haha

idura zaini said...

bell : hehe mst la ade kan,syg kau byk2 jugak la amoi kesayangan :)

idura zaini said...

ira : hehe welcome...syg kau jugak :)