Followers

Monday, December 27, 2010

Piala Suzuki AFF 2010

ehem2 assalamualaikum sume hihihi...nk tnye korg sume ni???smlm kan final malaysia lawan indonesia,korg sume pi tgk bola ke???tgk kt stadium ke,kedai mamak ke,kt umah???hehehe mcm aku plak,aku tgk kt ostel je,kt mn lg kan  mst la kt UNISEL...tapi aku x bape nk tgk sgt sbb aku ngah buat discussion group utk project subject .BI...so aku pg cafe,blom smpai cafe da dgr budak2 ni jerit GOLLLLLLLLL....ape lg riuh rendah la kt cafe 2 hahahaha....neway aku nk ucapkan TAHNIAH kt skuad pasukan bola sepak negara kite bab diowg da buktikan yg MALAYSIA BOLEH menang...dgr2 rabu ni pown malaysia akn lawan semula dgn indonesia kt jakarta...hopefully kejayaan MILIK MALAYSIA lg aminnn....

HARIMAU MALAYA BOLEH !!!!

2 comments:

zazaw said...

HAHA
zazaw tengok kat uma jer kak (:

idura zaini said...

zazaw : hehehe akak tgk kt cafe ostel je,2 pown tgk half je...