Followers

Wednesday, December 1, 2010

reunion wif gang semekarian...

hellohellohello hehehehe...sje je ku nk update blog aku ni...hurmmm al-maklum la asaiment ngah xda ni so keje aku ape lg kan ber-blogging la hihihi...hahaha ni aku nk cter,sab2 bru2 ni,ktowg ade buat reunion skool,skool mn???opcos la skool men aku,semekar hehehe..reunion da lame plan tapi bru menjadi hahaha walaupown agak payah utk kumpul kengkawan sume tapi alhamdulillah ade gak la yg pg walaupown x ramai...BUT really2 ENJOY la dat day,happy gler...ktowg buat kt sg pangsun,ulu langat...mule2 plan nk buat kt sg congkak tapi da buat survey tmpt nye aga kurang menarik so ktowg decide buat kt pangsun je...kt sn ok gak la,ktowg ciap buat BBQ lg,mmg sedap la kan pas2 bakar ikan,sosej...lynn plak bwk bihun,nabila bwk nasi,aku plak bwk fries,mmg mknan byk gler smpai x abes huhuhu tapi x pela jnji ktowg enjoy...

plan bkumpul ptt nye kul 7.30,area tesco tapi bese la kan JANJI MELAYU mmg mcm ni hahahaha jgn mara kengkawan but its ok,so ktowg pown gerak dri rwg dlm kul 10 gak la...ktowg konvoi ramai2,ade 7 buah kete yg pg,mida n tasha plak tggu kt mrr2 gombak...so ktowg pown gerak g sn utk konvoi...hehehehe ktowg smpai sn ade la dlm kul 11 mcm 2,smpai2 je kt sn...ktowg kemas2 brg ape yg ptt buat...so para lelaki,ape lg idopkan api utk BBQ tyme hihi...yg pompuan plak,kemas khemah n buat ape yg ptt la kan...

lame gak la ktowg berpicnic kt sn,dlm ngah ber-BBQ tetibe ujan plak adoiiyaiii mule2 ujan renyai2 pas2 jd lebat lak so ktowg pown berteduh la lam khemah...waaaa sib baek ade ktowg sewa khemah,kalu x xtau nk letak mn sume mknan2 ni...da la byk mknana,dgn air lg...gift lg,adoiii...neway say thanx la kt makcik yg bg ktowg sewa khemah ni..kalu xda khemah ni mst da KUYUP ktowg bermandikan HUJAN hahahahaha...so bile ujan agak reda,masing2 sume pack brg2 n kemas2 utk gerak blek...

tapi ktwog bkn trus blek tapi ktowg ade plan,yg ni sbnrnye x termasuk dlm acara RASMI la hehehe,penat ber-picnic,ktowg g SELAYANG MALL,ape lg aktiviti ktowg BOWLING la hahahaha...lelaki lwn lelaki,pompuan lwn pompuan....waaaa mmg best gler ar,walaupown penat sbb seharian berjalan tapi enjoy n happy sgt2...

p/s : to nabiella,fiza,lynn,mida,fatimah,tasha,jamil,acap,apis,ejoi,lutfi,emi,geri,mamat,amad dede,dolah,pai (kwn lynn),nuar ( bf tasha) bcoz kowg dtg memeriahkan suasana...


k la mst kowg sume penat bace blog aku kan hehehe...so ape kate ktw tgk gambar2 yg ktowg amik tyme g picnic dgn men bowling...hope enjoy,kalu x enjoy jgn bace la blog aku ni keyh hahahaha



























































hahahaha ni la gelagat ktowg ble da beraksi dpn camera...so smpai cni je la kisah aku dgn kengkawan aku...next tyme aku akn karang lg dlm blog aku ni...so sehingga berjumpa lg BYEBYEBYE


LOCATION : SG PANGSUN,ULU LANGAT & SELAYANG MALL


so NEXT REUNION maybe kte akn buat dkt PULAU plak...PULAU ????so kene TGGUUUUUUU !!!!!!

2 comments:

kiwi said...

bestnye reunion ^^

idura zaini said...

best kan...ni bru 1st reunion ktowg...akn ade lg next reunion,maybe pasni buat kt pulau plak