Followers

Sunday, July 24, 2011

walk walk walk

PD here i come hehehe...mule2 plan nk pg ari khamis tapi ade sowg member aku ni x dpt nk folow so postpone pg ari jmaat aritu,so pukul 2.30 mcm 2 la MR.A amik aku kt umah haha sib baek mama x smpt jmpe kalau x abes la kene interview sbb aku kuar dgn dea...ouh my mama tau aku nk kuar dgn 'MR. A' sbb ari khamis mlm aku da inform kt mama yg aku nk kuar dgn 'MR.A' pas2 ari jmaat mama x keje demam so bile mama tgk aku mandi pas2 siap2 mcm nk kuar mama BOLE  tnye aku 'along nk pg mn' padahal mlm tu da ckp da nk kuar hehehe dgn selamber je aku ckp ' along nk kuar dgn MR.A' pas2 mama pown ckp 'OK'...perghh best la mama ni hehehe,along syg mama....

so afta 'MR.A' pick-up aku,ktowg pg amik kwn aku zikir kt umah dea,haha bkn jaoh pown kire dkt jgk la dgn tmn perumahan area umah aku tu then bru gerak pg PD,dlm otw 2,BFF 'MR.A' sape lg kalau bkn alien hehehe cll then ktowg shoot pg amik alien kt umah bru gerak PD...smpai PD ade lah dlm kul7.30 mcm tu...tapi mmg best la,lame gak x jejak kt PD tu...b4 ni mst pg picnic dgn family aku dkt teluk kemang la...bile da setel ape yg ptt,'MR A' bwk ktowg pg mkn2 dkt area teluk kemang,mkn kt kedai nasi kukus ayam panggang,mmg terbaekk la dri PD hehehe...pas mkn2,'MR.A' bwk pg jln2 tepi pantai....waahhh bestnye,aku paling SUKE jln2 tepi pantai...lepas lepak2 tepi pantai,amik2 gambar tibe la mase utk 'MR.A' antar ktowg blek...

b4 blek singgah umah 'MR.A' dl amik nas then bru gerak antar alien kt klang then last skali antar aku dgn kwn aku kt rwg...smpai2 je umah tgk jam da kul2 pg,perghh giler ahh berjalan smpai x ingt nk blek sib baek jln umah aku ingt hahaha...tapi b4 kuar tu mama da pesan jge diri bebaek,pape cll mama hehehe....mmg time tu aku hepi sgt2...aku nk share beberapa pix la time pg PD ritu,kowg sume layannnn hehehe

alien...arm...zikir

 im very2 hepi hehe

zikir..my bff

da senget boy...arm hehe

 me n senior...alien

alien a.k.a mr ridhz hehe

smbil gelak2 dgr arm membahan owg :)

it's me

alien...idura...arm

sempoii

awat tutup idung arm???hehe

arm posing baek punye...zikir dgn alien,aku sowg2 kt blkg

alamak muke ku x nmpk dilindung dgn arm n zikir


lokasi : teluk kemang,port dickson


2 comments:

fiq. said...

gambar-gambar last cantik ouhh

di bawah sinran lampu neon ..(eh, neon kan?)
huhu

idura zaini said...

fiq : aah lampu neon la kan,itu kt PD...mmg happy sgt2 especially wif him...cantekkan pix tu :)