Followers

Sunday, July 31, 2011

ramadhan kembali lg

salam semua & salam ramadhan al-mubarak utk semua umat islam...alhamdulillah bln puasa dtg lg,bersyukur sgt2 sbb dpt smbut puasa dgn family & kwn2...mcm x caye je tahun ni tahun ke-4 aku smbut puasa dkt unisel,mmg syg unisel ni hehehe...bkn ape msk unisel 2007 smbg diploma n now 2011 degree plak,lamenye diri ku kt unisel hihihi but it's oke still dpt bkk pose n sahur dgn my family expecially la kan...hurmmm tapi windu jugak nk bkk pose dgn dak2 umah dl time diploma expecially waniey,sara,tyra,adda,kak fara,mona & azza.,windu nk bgn sahur men masak2 kt dapur pas2 ptg2 pg bazaar beli juadah,pg terawih adoiiii rindu serindu rindunya la dgn kowg sume....

time kecik2 dl ligat nk pose tapi skung da besar mmg WAJIB pose la kan...ingt lg time skola,mase tu darjah 3,pagi2 mama kejut bgn sahur pas2 pas sahur smbg tido blek kul7 bgn pg skola agama...ade 1 ari tu,tgh nk tggu abah siap2 nk pg keje then nk antar aku pg skola,bole plak masuk dapur amik pisang...hahaha dgn slamber je aku mkn pisang,bile mama kuar dri bilik,tgk aku tgh mkn pisang dpn tv then mama tegur,mama ckp "along x pose ke rini,kan td mama kejut along bgn mkn sahur"...along x ingt eh arini pose trus aku benti mkn pisang tu hihihi,da nk stgh pisang tu aku mkn....hadoiii mmg rindu pose time skola dl,sgt best...bile pg kantin,tgk kwn2 india mkn,aku pown nk mkn skali tapi time darjah 1 la,kan budak2 lg sbb abah ckp "kalau along x tahan,pose la stgh ari" hehehehe....

so lastly selamat menyambut bln ramadhan al-mubarak utk my family,kengkawan unisel,kengkawan skola,kengkawan kptm,kl,lecturer& gang2 blogger....


2 comments:

saharinasaharudin said...

salam ramadhan :)

idura zaini said...

saharinasaharudin : salam ramadhan utk kamu jugak :)