Followers

Tuesday, August 9, 2011

berita yg x disangka-sangka

salam semua...
sihat???hopefully semua sihat2 belaka deh hehe...

mst korg tertnye2 kan ape yg berita yg x disangka-sangka tu kan...hurmm actually bkn berita yg aku nantikan tapi mcm x percaya la,org yg da lama meghilangkan diri dri aku tetibe muncul kembali,hurmm sape lg kalau bkn ex-boy aku....terkejut jugak tetibe je dea msg,hurmmm ni antara perbualan aku dgn dea

L : salam, idura kenal *** lg x??
P : hah sape ni??sbb no awk x kuar name la??
L : la ni *** la,xkan da lupe kowt
P : ouh hah ***,(dlm aty mn la aku penah lupe kau kan)nape msg dura lg??
L : hurmm sje xda pape,tetibe je *** tingat time kte couple dl...dura salu ade dgn *** time susah & senang tapi *** tgglkan dura
P : hurmmm xyah la nk ingt lg,mende da lepaskan nk ungkit pown x guna...syg mmg syg sbb kte bkn bru kenal sehari dua,hmpir 4 taun,mama & adek2 pown kenal ***
L : hurmmm sorry sbb b4 ni *** maki2 dura kt fb,x reply msg & *** menghilangkan diri dri dura n family
P : it's oke,dura x berdendam pown...oke la take care ye,ouh 1 more thing even kte da xda pape *** alwayz dura ingt smpai bile2,kenangan kte x mungkin dura lupe...lastly thanx sbb b4 ni u make my day very2 colourful...jge 'gf' elok2 keyh...jgn buat hal yg same lg
L : ok,take care...i miss u so much

huh bile dpt msg mcm 2,tibe2 rase rindu...rindu yg teramat sgt sbb dea lelaki pertama yg kenalkan aku dgn CINTA,thanx a lot ya... bile tingat kt dea,ade some1 ni mintak aku jd scandal...fuh scandal,ape tu???x penah2 plak la dlm idop aku jd scandal org kan,bkn nye ape jd scandal ni bg aku lg byk mkn aty kowt,even couple pown da byk mkn aty ni kan plak nk jd scandal...bkn xnak jd scandal sape2 but aku ni mudah terasa aty,al-maklum la aku ni pompuan kan,kalau xda jeles bkn pompuan la name nye huhuhu...oke la got to go now,nnt smbg merepk lg ye...daaaaaa

happy fasting day











4 comments:

Si MaTa BulAT said...

mmg susah nak lupa org yg kita syg lebih2 lg dah bertahun2 kenal.

idura zaini said...

si mata bulat : yu btol 2,walau mcm mn pown idop kene ditruskan...jgn terlalu mengharap pd die lg...

Bukhari Zainal said...

sakit sgt2 kan bila bpisah... but, mcam dura cakap, idop kna trus kan.... and maybe, who know, akan ada lagi yang lbih baik dari dia utk kita.... btw, tahniah dura...dura sgt KUAT!

idura zaini said...

bukhari : mmg sakit sgt2 bile berpisah dgn org yg kte syg...actually aku bkn la org yg kuat utk trima ape yg jd dlm idop ni tapi bile pikir2kn blek x gune kte nk nanges utk dea sedangkan dea happy dgn org laen...yup maybe who know ade yg lebeh baek dri dia kan...tu sume jodoh dri Allah swt