Followers

Tuesday, August 2, 2011

2nd ramadhan 1432 H

salam ramadhan kwn2 ku sekalian....

amacam puasa korg????hope oke & baek2 aje kan...
sedar2 da msk 2 hari kte berpuasa kan...alhamdulillah walaupown cuaca yg agk panas kt unisel tapi dpt jalankan ibadah puasa dgn baek hehehe...so td bkk pose dgn kak leya,hah sape plak tu kan???kak leya ni senior kos aku la,sje je temankan dea bkk pose kt luar,hehe x salahkan nk eratkan hubungan senior n junior hihihi....
mule2 pg bazaar ramadhan kt dpn hostel,teman iman beli juadah utk bkk pose pas2 bru kuar dgn kak leya...pg bazaar kt bukit badong,cri kuih2 then bru gerak cri tmpt nk bkk pose...pusing punye pusing,smpai ke kole slgr haha giler jaoh nye aku bkk pose kan,nape xda jaoh lg nk pg bkk pose kan haha...ala bkn salu pown hehehe...tapi sedih jugak sbb 1st sahur n 1st bkk pose xda dgn family,waaaa....tapi xpe mggu ni blek bole bkk pose dgn mama n adek2 shuke3....




9 comments:

Hans said...

hehehe
nasib skrg den bercuti
hari2 puasa dengan family
:-)

idura zaini said...

hans : wahh bestnye dpt sahur n bkk puasa dgn family kan...sy x dpt sbb ade clas huhu

fiq. said...

seronoknye berbuke pose kat luar..
tak penat ke jalan jejauh....

Hans said...

hehehhehee
saya tahun nih baru berpeluang
kalau tidak memang nak dkt raya baru merasa semua tu

idura zaini said...

fiq : hehe bese la skali skala nk gak bkk pose kt luar,dgn kwn2,dgn family,dgn yg tersyg kan hihihi

hans : hehe yeke,ciannye...sib baek la kampus kt unisel,rumah kt rwg so every weeks mst blek umah family :)

ishiko said...

selamat berpuasa^^

idura zaini said...

ishiko : time kasih....

Finaz Jaafar said...

takpe..masa study mmg cemnilah..nnt da hbs stdy rindu lak saat2 mcm ni ni =D

idura zaini said...

finaz : tau xpe kan,time2 study ni la kte nk hangout dgn kwn,bkk pose same2 kan bile da abes blaja knfirm rindu dgn sume ni