Followers

Sunday, April 3, 2011

aktiviti yg x dirancang

1 april 2011...

Plan yg x dirancang...hangout wif my sisterhood,cik sasa a.k.a syaza,kwn baek aku dri skola ren...lame gler x hangout dgn syaza ni,al-maklum la aku dgn dea same2 study so agak bz jugak la...syaza ni student UITM hehehehe...so continue da story,syaza cll aku ptg 2 then tnye aku ade pg mn2 x so aku ckp aku xda pg mn2 pown...pas2 syaza ajak aku kuar,tapi dea amik aku dri puncak alam la huhuhu...so ktowg gerak pi curve tgk wayang,mule2 syaza nk tgk cter beastlift (hahaha btol ke aku eja cter ni) tapi cter 2 xda plak...sobsobsob cian syaza nk sgt tgk cter ni,then ktowg decide tgk cter CUN...maya karin dgn remy ishak yg berlakon...perghh mmg kelako abes la cter2,sakit perut aku asyik gelak je...b4 msk tgk cter 2,aku ajak syaza dgn kwn dea,lan pg beli big apple donut...tetibe plak tingin nk mkn hahaha da la sedap tapi aku beli 2 je la donut 2 kan ngeh3....cter 2 abes lam kul12 lebeh jugak la then afta tgk wayang,ktowg g mkn kt area sri gombak....punye la jaoh kan aku berjalan,dri curve damansara pg plak sri gombak mkn2 kt steakhouse....pas mkn2 syaza dgn lan antar aku blek rwg...agak lmbt jugak la dlm kul230 aku smpai umah...tapi mak aku xda la mara sbb dea tau aku kuar dgn kwn baek aku,mak aku pown kenal syaza so dun worry be happy la jnji aku blek umah jugak kan hehehe

2 april 2011....

ni pown plan yg x dirancang,mcm bese la kalau aku kt rwg ni...org yg salu ajak aku kuar,nabila...ade je tmpt dea ajak aku lepak...tapi aku b2 je,tasha xda lg hurmmm sedih la sbb x cukup forum nk lepak...oke afta 2 aku pick-up nabila kt umah dea then ktowg trus gerak pg slyg mall...hahaha ape lg aktiviti kt sn,bowling la wink3...last men bowling,dgn ‘MR A’...hahaha tapi kalah but its oke...yg ni ktowg men 2 game,1st game aku menang & 2nd game biella plak menang...wahhh same2 menang hikhikhik...pas da penat men bowling,biella ajak aku pg titiwangsa,mkn kt sn,restoran pak arab...biella blanje hehehe thanx babe,pasni blanje aku lg ye wahhh hahaha...pekerja kt restoran sume org arab weh hahaha jgn memainn,tapi not bad bole tahan sedap jugak mkn kt sn n duet pown mcm air jugak la kuar hahaha...dri slyg mall smpai ke titiwangsa,keje ktowg dok amik gambor je hahahaha...2 mmg hobi kami,pantang ade camera disitula gelagat kami dirakam ngeee....oke la enaf for today...tggu post yg bru plak tau daaaaa....

im da specky gurl now

biella

me n biella

1st game...sy menang heee

2nd game...biella menang

biella's dishes

apple vs pineapple

idura's dishes

jemput mkn sume hehehe

me n my buddies

2 comments:

Ghumaisha said...

wpon xdirancang tp best sumernya.... :D

idura zaini said...

ghumaisha : yes walaupown x dirancang,best sgt2 dpt hangout dgn kwn2...