Followers

Wednesday, April 6, 2011

result semakin hampir

adoiiii takutnye,result semakin hampir ni...siyes takut gler2 ni,adehhh ai mmg best dpt cuti lame pas abes exam tapi selagi result x kuar,selagi 2 la aku x tenang...hangout,hangout jugak,happy happy jugak result x tau la mcm mn kan...dlm 6 subject yg aku amik ni,ade 3 subject aku siyes cuak sgt2..mmg la carrymark oke tapi kalau x bole nk score lam final exam x bape nk oke jugak la kan...jgn la pointer jatuh,mintak2 pointer x jatuh kan...hurmmm sape ckp sy x study???sy study tau,even meng-on9 kan diri di FB ni,buku ttp bukak jugak hurmmm xpelah da abes tawakal cume kdang2 ade malas ckit la tapi x bermakna sy x study oke...bak kata mama,jgn bile dpt result menanges suda la...hopefully result aku n kwn2 yg laen oke2 belaka deh...aminnn

3 comments:

fadhdeela said...

good luckk..insyallah terbaiik result tu nnt :P

Meh sini Video Usop Wilcha & Johan di ABPBH!!

idura zaini said...

thanx dear...hopefully result ni memberansangkan sy utk trus blaja & usaha lg di mase akn dtg...

idura zaini said...

thanx dear...hopefully result ni memberansangkan sy utk trus blaja & usaha lg di mase akn dtg...