Followers

Monday, April 18, 2011

semester bru bermula

weehuuuu new semester kembali lg hahaha...gler semangat aku,mn x nye sbln dok umah nek lemau aku heeee...so smlm ptg mama antar aku blek ostel,dlm kul3.30 aku check-in msk ostel,wahh check-in tau...korg ade hahahaha...mmg terbaekk la ostel aku sem ni,dpt plak tgkat 3,ni dak umah aku si pika lah sbb pika ckp senang bole nmpak bus selangor,senang pika nk blek somban hehehe tapi xpe oke lg dri tgkat 4,mmg jenuh nk mengangkat brg2 aku yg agak byk 2 huhuhu...sian mama kene tlg angkatkan brg,da kurgkan beg pown still brg byk jugak adehhhh nasib2...so da chek-in masuk,angkat brg mama pown gerak blek umah...aku plak kemas brg+bilik+umah,perghh gler penat la...da ciap mengemas,perot pown agak lapar la kan,so mlm pg mkn dkt taska dgn dak umah aku,mieya...so mlm 2 aku agak tido awl jugak la sbb isnin clas da mule...sem ni aku amik 3 subject,subject human personality & team building miss naza yg ajar,subject information system miss shireen dgn subject business communication x cnfirm lg sape yg akan mengajar...sem ni clas xda la pack sgt,smpai ari khamis,1 ari 1 clas cume ari isnin je ade 2 clas tu pown smpai kul1...hahaha bestnye kan sbb clas xda ari jmaat so jmaat pg bole la gerak blek rwg,2 la rutin harian aku dri diploma dl kih3...mn bole x blek,mati kutu aku nnt bosan,hahaha kalau ade plan nk kuar bru aku x blek kalau x mmg check-out blek home sweet home la ngeeee....



9 comments:

rais said...

kos pe nie....mcm power je kos nie....hehehe

idura zaini said...

rais : bac of it majoring knowledge management...kos ni mmg best sgt2,happy n my senior sume sporting abes

rais said...

ye ke...best la klu mcm 2...klu dpt senior yg berlagak x best la...kos mcm mne 2...blh tngk explain kn skit x..hehehee...x tau...hehe

idura zaini said...

rais : yup mmg best sbb junior n senior bole gabung,n enjoy same2 lepak same2...mmg sporting abes la...

rais said...

dengar nye mcm best je...nie nk belajar blik nie...heeheheh

idura zaini said...

rais : dgr je da mcm best kan,sy kt sni lg best sbb dpt jmpe kengkawan yg best,kakak & abg yg baek n prihatin...meh ler msk unisel ni hehehe

rais said...

niat ati 2 mmg nk jgk msukkkitu ari dh dpt...dh nk g dftar tpi pe kn dya x brapa mmpu...

idura zaini said...

rais : nk kata berkemampuan,sy pown x mampu tapi kalau nk study bole je usaha kan...so yg laen tolak ketepi jnji niat utk belajar 2 ade dlm diri awk...

rais said...

mmg de niat nk bljar lg...tpi tah la....2 la rsau mse kt umh je niat nk bljar...tpi dh smpai ke sne laen plk jdi nye...bnyk dh nmpk orng mcm 2...heheheeh